diumenge, 27 de setembre del 2015

EL NOSTRE DIA A DIA

Molts de vosaltres vos preguntareu, què fan els infants durant la jornada escolar? Ara estem començant el curs i bàsicament el més important és que vagin adquirint les rutines. 
A les 9 del matí quan entrem ens asseim en assemblea i diem bon dia! cantant la nostra cançó: 


Tot seguit mirem qui ha vingut a l'escola (li donem el bon dia) i qui en canvi no. Desrpès, cantem la cançó dels dies de la setmana i recordem a quin dia estem amb l'ajuda del nostre tren!!  



Finalment, cantem la cançó del pastoret i enganxem al vagó en el dia que estem el temps que fa!.


Ara estem preparats per fer la feina que ens toca en aquell dia, anar a psicomotricitat o bé fer anglès... Al acabar-ho toca l'hora de l'esmorzar !!! Per a donar pas a aquest moment primer anem al bany i ens rentem les mans! Desprès anem a cercar les nostres motxiles al penjador i les portem a dins. 


Una vegada hem menjat hem de rentar un poc l'aula per a poder aprofitar-la desprès!


ÉS L'HORA DEL PATI !!! tenim una bona estona per jugar amb els copanys de tot infantil! També de vegades els germanets i familiars més grans ens venen a visitar :) 
Però quan acaba el pati ens costa tornar a l'aula, estem bastant alterats d'haver estat correguent i gaudint tant amb els altres així que fem uns minuts de relaxació ... 


Ja estem preparats per fer una mica més de feina abans de partir a casa !!!! Però sen's fa bastant curt i en res arriben a per nosaltres ...  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada