diumenge, 29 d’octubre de 2017

Informació sortides

Dilluns i dimarts d'aquesta setmana realitzarem dues sortides molt interessants i divertides: dilluns a l'Aquàrium i dimarts a celebrar "La trencada". 
 
En les dues sortides ens acompanyaran alguns familiars dels alumnes. Per això, per garantir un bon funcionament de les diferents activitats, és important que els familiars acompanyants tinguin en compte els següents aspectes considerats pel claustre del centre: 
  • En tot moment s'hauran de seguir les directrius donades pel mestre/a.
  • Sempre es tindrà cura del grup d'alumnes en general i no del seu fill/a en particular. Penseu que el vostre suport és fonamental per garantir la seguretat i acompanyament de tot el grup.
  • Davant un conflicte, mal comportament d'un infant... serà el mestre/a l'encarregat de prendre les mesures adients per solucionar-ho.
  • En cap cas està permès fer fotos del grup o alumnes, així com difondre-les a cap mitjà (whatsApp, Facebook...). El centre ha de garantir el compliment de la normativa dels drets d'imatge del nostre alumnat. El tutor/a, mestre/a serà l'encarregat de fer les fotografies pertinents per penjar al bloc...
  • Durant tota l'excursió no està permès fumar ni ingerir begudes alcohòliques en presència dels menors. S'ha de donar exemple d'hàbits de vida saludable.
  • Es tindrà especial cura amb el llenguatge verbal que s'utilitza davant els infants, evitant paraules malsonants i paraulotes.
Moltes gràcies!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada