Translate

dimarts, 10 de gener de 2017

TAULES DE MULTIPLICAR

Avui hem començat el tema de les Multiplicacions. Com els he dit, a matemàtiques, com a la resta d'assignatures, no estudiam un tema per anar a l'examen i després oblidar-nos del que hem après, tot el que aprenem l'anirem aplicant a les unitats didàctiques següents. Les operacions bàsiques (suma, resta, multiplicació i divisió) són FONAMENTALS, tant per anar adquirint coneixements matemàtics com per la vida quotidiana de les persones. Si no sabem fer aquestes operacions, podrem tenir dificultats a diferents situacions del dia a dia. Avui hem pensat situacions en les quals empram aquestes operacions i ens han sortit bastants!

Per tant, convé que ens sapiguem les taules de multiplicar bastant bé!! És molt i molt important per tal de no quedar-nos enrrera i que cada vegada se'ns dificulti més la cosa. És un contingut molt memorístic i s'ha d'aprendre a base d'anar practicant i repetint. A l'apartat "WEBS D'INTERÈS" us he deixat una sèrie d'enllaços que porten a aplicacions amb les quals es poden treballar les multiplicacions de manera més interactiva!! Tot el que vegi que es pot emprar, ho utilitzaré i vos ho passaré!!

Unes setmanes abans de Nadal els vaig presentar un Lapbook que vaig trobar a Internet amb les taules de multiplicar. Com em va dur molta feina retallar i completar i sé que a ells els costaria ja que hi ha parts petites per retallar, no ho he proposat com a feina a fer a classe, però, si algú estàs interessat en tenir-ho, us puc passar els documents amb les plantilles fetes! El tindrem a classe per que el puguin manipular! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada