Translate

dijous, 22 de desembre de 2016

CANVIS AL BLOC

Bon dia família,

Ja ho diuen que "año nuevo, vida nueva" i nosaltres a aquest afegirem "trimestre nuevo, diseño de bloc nuevo". Com podeu veure, hi ha molts canvis al bloc:
  • He canviat el de la plantilla per tal de facilitar-ne la visualització ja que els colors del disseny anterior em semblaven un poc agressius per la vista (pels colors tan llamatius que tenia). 
  • He afegit l'opció de canvi d'idioma per que, les famílies que no entenguin bé el català, tinguin l'opció de llegir-ho en castellà. Avis! Ja sabeu com van aquests traductors, segurament no es traduirà del tot bé però així podeu entendre molt millor el que escrivim. 
  • He incorporat pàgines noves: Projecte d'aula, Català i Castellà, Matemàtiques, Activitats, etc., per tal que a partir del pròxim trimestre estigui tot més organitzat i visible. Aniré afegint les coses de cada assignatura o aspecte a cada apartat i deixaré la pàgina principal (podeu tornar accedir pitjant damunt el títol del bloc "Tercer B") per tal que pogueu accedir més ràpidament a la informació que cerqueu i que sapigueu que anem fent de manera més específica. 
  • He canviat el tipus de lletra per tal que sigui més llegible.
  • He afegit un apartat de WEBS D'INTERÈS per anar afegint enllaços a recursos didàctics varis per tal que els alumnes puguin anar practicant a casa els continguts que anem treballant de manera més interactiva ja que a l'escola no podem fer-ho tan sovint com ens agradaria. 
  • He inclós també l'apartat "AGENDA" per tal d'apuntar les coses més importants com entregues de treballs i exàmens. Pensau, però, que els alumnes ja estan a tercer i s'han d'acostumar a ser responsables i que escriguin les coses a la seva agenda personal. Però bé, podrà ser una ajudeta per vosaltres també. 
Espero que us agradin els canvis. He intentat canviar les coses que m'heu anat comentant al llarg del trimestre. Si hi ha algun suggeriment més, m'ho feis saber i intentaré, en la mesura del possible, dur-ho a terme. A la tornada demanaré a veure si es pot canviar la configuració per tal que les famílies pogueu comentar a les publicacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada