Translate

dijous, 22 de desembre de 2016

BON NADAL A TOTHOM

Bon dia família i alumnes,

Hem acabat el primer trimestre de tercer, un trimestre d'adaptació a un nou curs, a una nova mestra, a fer servir llibres de text, quaderns, bolígrafs. Ha estat un trimestre molt intens carregat de bons moments i altres no tan bons però que ens ajudaran a créixer com a persones. Ja hem rebut les notes, segur estareu contents. Espero que us ajudin a seguir igual o més motivats com heu estat aquest trimestre, que us animin a seguir esforçant-vos cada dia més i més per millorar i seguir aprenent, madurant i actuant per aconseguir un món millor.

El proper trimestre pot ser que ens resulti un poquet més llarg i duret però segur que entre tots ho tirarem endavant bastant bé. Em sento orgullosa de l'esforç de cada un de vosaltres i seguiré esforçant-me per que aquest camí que compartim sigui el més positiu i significatiu possible.

Ara toquen vacances merescudes, descansar i recarregar piles per a la tornada. Gaudiu moltíssim de la família, els amics, les festes, dels petits moments i detalls que ens alegren i endolceixen la vida. Ens veiem per gener!

BON NADAL I BONES FESTES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada