Translate

dimarts, 15 de novembre de 2016

VISITA DE LA MARE DE N'ADRIÀ

Bon dia families, 
Dijous va venir la mare de n'Adrià, el nostre company de 3r A. Ens ha proposat anar a l'Institut a veure una exposició sobre la quantitat de sucre que hi ha als aliments que consumim normalment i fer una reflexió sobre si és saludable el consum excessiu de sucre. A més, ens ha dut al laboratori del centre per fer un experiment: posar els dits (sense haver rentat prèviament) dins una placa de petri i, després de rentar-los bé, tornar a introduir-los a una altra placa. Ens ha dit que la pròxima vegada que vingui veurem si a les plaques hi ha colònies de bactèries i restes de brutor.
Avui ha tornat a venir. Ens ha acostat al món dels aliments i ens ha explicat què són els nutrients, els tipus, les seves funcions... Ha estat una exposició molt interessant ja que hem pogut aprendre quins aliments, dels que mengem sovint, són bons pel nostre organisme i quins no tan bons o que no és recomenable menjar molt sovint. 

A partir d'aquí ens hem proposat realitzar diferents activitats com són: fer un experiment amb esbandida (enjuague) bucal, per la qual cosa necessitarem que dilluns dia 21 de novembre portem el nostre raspall de dents i la pasta per poder netejar-nos bé les dents, i una piràmide d'aliments a partir d'un material nou, el jumping clay. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada