Translate

dimecres, 9 de novembre de 2016

DICCIONARI DE NATURALS

Bones tardes família,
Aquesta setmana a les hores de projecte hem estat cercant al diccionari les paraules que tenen a veure amb el relleu, ja que hem estat estudiant les muntanyes i serres de les nostres Illes i d'Espanya. Per fer-ho, hem creat un quadernet - diccionari on hem anat afegint les paraules. Aquesta activitat ens ha servit, a més, per començar a emprar el diccionari, veure com es cerquen paraules i decidir quina de les definicions era la que s'adequava al nostre treball (ja que algunes paraules poden tenir més d'un significat o accepció que no ens interessa en aquesta assignatura). 

El treball a entregar ha de ser individual tot i que, com a classe hem fet la recerca de manera grupal, es pot acabar de fer de forma grupal (als companys els feia molta il·lusió tenir aquesta excusa per quedar!!). Les paraules que han de cercar i incloure al diccionari són les següents:

1. Arxipelag                 6. Mar                        11. Puig
2. Delta                       7. Muntanya               12. Riu
3. Illa                           8. Península               13. Serralada
4. Istme                       9. Penya-segat            14. Turó
5. Llac                         10. Pla                         15. Vall

El que han de fer és escriure la definició i fer un dibuix representatiu o posar una imatge de revista o d'Internet. La portada ha de ser individual i ha de dur un títol on s'inclogui que es tracta d'un diccionari de naturals, poden ser originals i posar un títol atractiu. 

L'entrega del treball és dimarts dia 15 de novembre. Segur sortiran obres d'art! ENDAVANT :D 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada