Translate

dilluns, 28 de novembre de 2016

CONTE DE NADAL

Estimades famílies, 

Ja s'acosta Nadal i hem pensat fer un conte de temàtica nadalenca per regalar als nostres amics lectors. Hem de crear nosaltres un conte propi en CATALÀ que embolicarem i regalarem als petits de primer de primària. Per fer-ho, podem emprar imatges d'Internet, dibuixos de la xarxa que després els pintarem, dibuixos fets per nosaltres, retalls de revistes.... També podem decorar els fulls del llibre amb marges amb ornament nadalenc (amb arbres de nadal, bolles, regals, etc) també fets per nosaltres o baixats de Internet o del Word... Si no teniu Internet o no teniu impressora, em podeu dur el que voleu imprimir al pen drive que tenim per tasques de l'escola o ja cercarem alguna cosa durant el temps de vida d'aula, no us preocupeu!

Si voleu, em podeu dur el conte escrit en llapis ("en brut" i només el que és l'escrit) per tal que jo us ho corregeixi a classe i després poder passar-ho a net amb bolígraf amb les imatges i demés. Quan abans me'l dugueu, abans podreu acabar-lo i més podreu gaudir del pont merescut de la setmana que ve. Si voleu que sigui una sorpresa per jo fins al final, podeu demanar als papis que vos ajudin un poquet :) Però ja sabeu, aquí estic per el que necessiteu :D 

Com ja sabeu, un conte no és mitja pàgina escrita, ha de ser un poc llarguet, que tingui sentit, que tingui contingut, una introducció, un desenvolupament i un desenllaç, un final. Tampoc heu d'escriure un Quixot, però al menys que no s'acabi de llegir en 2 minuts!!

A classe hem estat treballant les exclamatives, les interrogatives i les enunciatives, els sinònims i antònims, els diàlegs i les obres de teatres... Quantes més coses surtin al conte, més ric serà i millor puntuat estarà. 

Teniu tota la setmana per entregar-me el borrador del conte, opcional com he comentat, i l'entrega final del conte serà DIMECRES DIA 7 DE DESEMBRE ja que tenim amic lector divendres dia 9. 

Molts d'ànims i imaginació!! Segur que podeu fer unes obres d'art i que als de primer els encantarà!! Endavant escriptors!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada