Translate

diumenge, 9 d’octubre de 2016

EL MÓN DELS DEURES A TERCER

Bon dia families, 

Ja duim gairebé un mes de classe! Ha estat un mes ple de canvis: una mestra nova, una classe nova, alguns companys nous, començar a treballar amb quaderns, amb bolígrafs... Són moltes coses diferents i, com és normal, necessitarem un periode d'adaptació a tots aquests canvis. Per això, papà i mamà, no us preocupeu si un dia se m'oblida apuntar a l'agenda quins deures he de fer, si no recordo alguna cosa que m'ha dit la mestra o si no he pensat a portar un llibre a casa. Són moltes coses que he de recordar i poc a poc ho aniré aprenent. 

A més, recorda el que et varen dir les mestres a la reunió d'inici de curs: elles normalment no ens donen deures per fer a casa i, si en porto, és perquè no m'ha donat temps d'acabar-los a classe. Per aquest motiu, segurament haurà companys meus que mai en portaran perquè els han fet més ràpid que jo o que sempre en duran perquè es despisten, i jo a vegades en duré o no, segons si he pogut aprofitar el temps que he tingut a classe. No t'has de preocupar per si uns en duen i altres no, cadascun té el seu ritme. Si són deures que la mestra ens manda a tots per fer a casa, ella farà molt d'incís per que estigui ben escrit a l'agenda. Aaaah i recorda que a totes les assignatures hi ha un dia que feim desdoblament, per tant, tal vegada un grup té deures el dilluns i l'altre el dimecres. 

La mestra ens ha dit que intentarà revisar cada dia totes les agendes, però clar, som 26 alumnes i potser algun dia no tingui temps de revisar-les totes, però intentarà fer-ho el millor possible i anar millorant dia a dia. Ella també s'ha d'adaptar a tenir tants alumnes!! També procurarà anar escrivint a l'agenda del blog els deures a fer cada dia, perquè estigueu més tranquils sabent el que hem de fer!

En resum, aquest primer trimestre treballarem els hàbits a classe, el fer la tasca diaria, aprendrem a organitzar bé els quaderns, a escriure cada dia a les agendes les activitats que ens han quedat per fer i, sobretot, a aprofitar el temps que ens donen per dur-les a terme. Poc a poc ho aconseguirem!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada